Diakonia-ammattikorkeakoulu

Opiskele hyvän tekemisen ammattilaiseksi!

Diakissa voit opiskella auttamisen ammattilaiseksi joko sosiaali-, terveys-, kirkon- tai tulkkauksen alalle. Meiltä saat monipuolisen ammattitaidon erilaisia työtehtäviä varten, hyvät yhteistyötaidot sekä valmiudet työskennellä kansainvälisissä ja monikulttuurisissa ympäristöissä.

Diakilla on kampukset Helsingissä, Porissa ja Oulussa. Itä- ja Keski-Suomen alueella toimimme liikkuvalla DiakHub Itä-Suomi -toimintamallilla.Kampuksillamme opiskellaan joustavasti lähi- ja monimuoto-opetuksessa. Opinnot sisältävät runsaasti harjoitteluita ja yhteistyöprojekteja työelämän kanssa, jotka auttavat verkostoitumisessa. Meidän opiskelijoista lähes 90 prosenttia työllistyy heti valmistumisensa jälkeen!

Kaikissa Diakin koulutuksissa on mahdollisuus lähteä opiskelija- tai harjoitteluvaihtoon ulkomaille: Aasiaan, Afrikkaan ja Eurooppaan. Kansainvälistyä voi myös Suomessa: voit esimerkiksi osallistua kansainvälisiin tapahtumiin ja projekteihin.

 

Diakin koulutukset

Sosiaaliala:

Terveysala:

Kirkon ala:

Tulkkauksen ala:

Tutustu koulutuksiimme ja hakemisiin osoitteessa yhteishaku.diak.fi!

Opiskelijoiden kokemuksia

Opiskelijoidemme mielestä Diak on yhteisöllinen opiskelupaikka, josta saa monipuoliset valmiudet uralle ja elämään. Diakin koulutukset antavat tärkeitä työkaluja asiakkaiden kohtaamiseen.

Katso sairaanhoitaja-opiskelija Saran tarina:

Tutustu muihin opiskelijatarinoihin!