Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Koulutamme tulevaisuuden ammattilaisia kolmessatoista suomenkielisessä ja seitsemässä englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi meillä voi opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi.

Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset hyödyntämään oppimaasi jo opiskeluaikana erilaisissa oikeissa työelämätilanteissa. Opiskeluaikana muodostuneet verkostot ja työelämäkokemus takaavat sinulle hyvät lähtökohdat työelämään myös valmistumisen jälkeen. Valmistuneet opiskelijamme työllistyvätkin erinomaisesti.

Meillä voit opiskella joustavasti itsellesi sopivaan tahtiin päivä-, monimuoto-, tai verkko-opintoina. Päiväopinnot edellyttävät sinulta mahdollisuutta olla läsnä kampuksella lähiopetuksessa arkisin päiväaikaan. Kampuksella opiskelun lisäksi päivätoteutuksissa hyödynnetään verkko-opiskelua. Opiskeluun kuuluu oppimistehtäviä sekä tiimeissä tehtäviä yritysprojekteja. Verkko- ja monimuoto-opintoina toteutettavat koulutukset antavat sinulle vapauden opiskella itsenäisesti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Monimuoto-opinnoissamme varsinaista lähiopetusta kampuksella on vain pari kertaa viikossa, joten tämä opetusmuoto sopii erityisen hyvin työssäkäyville opiskelijoille.

Laurean opiskelijana olet osa Laurea-yhteisöä, johon kuuluu 7400 opiskelijaa, 550 henkilökunnan jäsentä sekä yli 30 000 valmistunutta opiskelijaa. Osana yhteisöämme saat tukea, palvelua ja apua aina, kun sitä kaipaat.

Laurean koulutukset

Liiketalous ja tietojenkäsittely
Liiketalouden koulutus, tradenomi
Oikeudellisen osaamisen koulutus, tradenomi
Tietojenkäsittelyn koulutus, digitaalisten palvelujen kehittäminen, tradenomi
Tietojenkäsittelyn koulutus, kyberturvallisuus, tradenomi

Palvelualat
Ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus, restonomi
Palveluliiketoiminnan koulutus, estonomi
Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus, tradenomi
Kauneudenhoitoalan koulutus, estenomi

Sosiaali- ja terveysala
Sairaanhoitajakoulutus
Sosionomikoulutus
Terveydenhoitajakoulutus
Rikosseuraamusalan koulutus, sosionomi
Fysioterapeuttikoulutus, fysioterapeutti
Kuntoutuksen ohjaaja

Lisäksi tarjoamme kuusi englanninkielistä AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta sekä ylempään AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia.

Lisätietoja verkkosivuiltamme: www.laurea.fi.
Tutustu opiskelijatarinoihin alla, lisää tarinoita löydät youtube-kanavaltamme.