Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Koulutamme tulevaisuuden ammattilaisia kolmessatoista suomenkielisessä ja seitsemässä englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi meillä voi opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi.

Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset hyödyntämään oppimaasi jo opiskeluaikana erilaisissa oikeissa työelämätilanteissa. Opiskeluaikana muodostuneet verkostot ja työelämäkokemus takaavat sinulle hyvät lähtökohdat työelämään myös valmistumisen jälkeen. Valmistuneet opiskelijamme työllistyvätkin erinomaisesti.

Meillä voit opiskella joustavasti itsellesi sopivaan tahtiin päivä-, monimuoto-, tai verkko-opintoina. Päiväopinnot edellyttävät sinulta mahdollisuutta olla läsnä kampuksella lähiopetuksessa arkisin päiväaikaan. Kampuksella opiskelun lisäksi päivätoteutuksissa hyödynnetään verkko-opiskelua. Opiskeluun kuuluu oppimistehtäviä sekä tiimeissä tehtäviä yritysprojekteja. Verkko- ja monimuoto-opintoina toteutettavat koulutukset antavat sinulle vapauden opiskella itsenäisesti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Monimuoto-opinnoissamme varsinaista lähiopetusta kampuksella on vain pari kertaa viikossa, joten tämä opetusmuoto sopii erityisen hyvin työssäkäyville opiskelijoille.

Laurean opiskelijana olet osa Laurea-yhteisöä, johon kuuluu 7400 opiskelijaa, 550 henkilökunnan jäsentä sekä yli 30 000 valmistunutta opiskelijaa. Osana yhteisöämme saat tukea, palvelua ja apua aina, kun sitä kaipaat.

Laurean koulutukset

Liiketalouden koulutus, tradenomi
Oikeudellisen osaamisen koulutus, tradenomi
Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutus, restonomi
Sairaanhoitajakoulutus
Sosionomikoulutus
Terveydenhoitajakoulutus
Tietojenkäsittelyn koulutus, digitaalisten palvelujen kehittäminen, tradenomi
Tietojenkäsittelyn koulutus, kyberturvallisuus, tradenomi
Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus, tradenomi
Palveluliiketoiminnan koulutus, restonomi
Rikosseuraamusalan koulutus, sosionomi
Fysioterapeuttikoulutus, fysioterapeutti
Kauneudenhoitoalan koulutus, estenomi

Lisäksi tarjoamme seitsemän englanninkielistä AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta sekä ylempään AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia.

Lisätietoja verkkosivuiltamme: www.laurea.fi.
Tutustu opiskelijatarinoihin alla, lisää tarinoita löydät youtube-kanavaltamme.