Yrkeshögskolan Arcada

Arcada on 2 700 opiskelijan ammattikorkeakoulu Helsingin Arabianrannassa, jossa saat parhaat mahdolliset edellytykset tulevaisuuttasi varten. Meillä opiskelet ruotsiksi tai englanniksi AMK- ja YAMK-tasolla. Opiskelemalla ruotsiksi tai englanniksi et ainoastaan avarra maailmaasi – samalla luot hyvän perustan tulevalle urallesi ja mahdollistat, että saat kansainvälisen näkökulman sekä kampuksella että työelämässä. 10 prosenttia opiskelijoistamme ovat suomenkielisiä äidinkieleltään.

Tiesitkö, että Arcadan käytävillä puhutaan yli 40 kieltä ja että opiskelijamme pääsevät opiskelijavaihtoon, osallistuvat projekteihin ja opiskelevat kursseilla ympäri maailman? Lisäksi teemme innovatiivista tutkimustyötä jolla pyrimme luomaan kestävämpää huomista.

Meiltä löydät monen alan osaaja yhden ja saman katon alta – insinööreistä ja mediaosaajista hoitoalan asiantuntijoihin. Se mahdollistaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia poikkitieteelliseen yhteistyöhön. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi rakentamaan tulevaisuuttasi kanssamme!

AMK-tutkinnot ruotsiksi – Liiketalous, Hoitoala, Tekniikka, Terveys ja hyvinvointi sekä Kulttuuri ja media

AMK-tutkinnot englanniksi – Liiketalous ja Tekniikka