Haagan kampus

 

Haaga Helia Haaga Campus

Welcome to explore Haaga-Helia Haaga campus in 360-view! You can move around the premises from the menu in the top-left corner or by clicking the arrows.

Haagan toimipisteessä keskitymme hotelli-, ravintola- ja matkailualan koulutukseen. Koulutusohjelmat antavat hyvät valmiudet toimia mm. johto- ja esimiestehtävissä, keittiömestarina sekä erilaisissa asiantuntija-, suunnittelu- ja kehittämistehtävissä.

Haagan toimipiste sijaitsee osoitteessa Pajuniityntie 11. Haagan toimipisteessä on noin 1 100 opiskelijaa ja henkilökuntaa noin 70.

Haagan toimipisteessä on seuraavat koulutusohjelmat:

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
  • Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma/Hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelma (Keittiömestarikoulutus)
  • Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
  • Degree Programme in Hospitality, Tourism and Experience Management
  • Palveluliiketoiminnan koulutusohjelma (ylempi AMK)
  • Erikoistumisopinnot: Matkailun sähköinen liiketoiminta

Pidätkö tapahtumien järjestämisestä tai haaveiletko työstä kiireisellä lentokentällä? Vai onko intohimonasi kenties asiakaspalvelu? Entä onko keittiö aina vetänyt sinua puoleesi tai onko elämystuotanto se sinun juttusi? Tervetuloa tutustumaan restonomi-koulutusohjelmiimme Haagan kampukselle!

Pääset päivän aikana tapaamaan opiskelijoita ja opettajia sekä osallistumaan luennoille. Saatat myös innostua infopisteillä, nauttia elämyksistä ja haastaa itsesi testaamaan alalla hyödyllisiä taitoja.

Ohjelma päivitetään lähempänä tapahtuman ajankohtaa.