Metropolia Ammattikorkeakoulu


Kehity tulevaisuuden huippuosaajaksi Suomen suurimmassa ammattikorkeakoulussa Metropoliassa. Metropoliasta löydät Suomen laajimman AMK- ja YAMK-tutkintotarjonnan neljältä koulutusalalta ja yli 70:stä eri tutkinnosta.

Meillä pääset osaksi yli 17,000 opiskelijan kansainvälistä korkeakouluyhteisöä neljälle huippukampukselle pääkaupunkiseudun sykkeeseen. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä kampuksillamme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Metropoliasta valmistuneet työllistyvät tutkitusti erinomaisesti vakituisiin työsuhteisiin ja koulutustaan vastaaviin tehtäviin.

Maailma ja ihmiset tarvitsevat tuoretta ajattelua, uusia ideoita ja innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Me Metropoliassa haluamme olla alusta kaikelle tälle. Saat meiltä enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Uniikit koulutusalojemme yhdistelmät ja kokeilukulttuuri luovat edellytykset uuden luomiseen. Oppimisen tukena hyödynnämme uusinta teknologiaa, kuten lisättyä todellisuutta.

Metropolian koulutusalat:

Kulttuuri
Kulttuurialan töissä voit luoda merkityksellisiä kokemuksia ja pääset tekemään luovaa ja vaihtelevaa työtä kulttuurin parissa. Metropoliassa voit opiskella Arabian luovassa korttelissa mm. 3D-animoinnin, musiikin, esitys- ja teatteritekniikan, kulttuurituotannon ja tekstiilisuunnittelun opintoja. Tutustu Metropolian kulttuurialan AMK-tutkintoihin.

Liiketalous
Metropoliassa voit opiskella liiketalouden, kansainvälisen kaupan ja logistiikan sekä kansainvälisen liiketoiminnan opintoja. Liiketaloutta opetetaan Myyrmäen kampuksella, missä teollinen teknologia ja kansainvälinen liiketalous paiskaavat kättä. Monikulttuurisella kampuksella työskennellään tiiviisti yritysten kanssa kestävän bisneksen ja kehityksen ytimessä. Tutustu Metropolian liiketalouden AMK-tutkintoihin.

Sosiaali- ja terveysala
Sosiaali- ja terveysalan töissä pääsee työskentelemään käytännönläheisesti merkityksellisessä työssä ihmisten hyvinvoinnin parhaaksi. Metropoliassa voit opiskella laajasti erilaisia sosiaali- ja terveysalan opintoja, kuten sairaanhoidon, fysioterapian, optometrian, toimintaterapian, sosionomian ja kätilötyön opintoja modernilla Myllypuron kampuksella. Tutustu Metropolian sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoihin.

Tekniikka
Tekniikan alan koulutukset valmistavat osaajia monipuoliseen työhön tietotekniikan ja teollisuuden sekä rakentamisen ja ympäristön suunnittelun tarpeisiin. Metropoliassa voit opiskella esimerkiksi ajoneuvotekniikan, tuotantotalouden, talotekniikan, elektroniikan ja maanmittaustekniikan opintoja. Tutustu Metropolian tekniikan alan AMK-tutkintoihin.

Katso opiskelijoidemme kokemuksia Metropoliassa opiskelusta:

Tutustu muihin opiskelijatarinoihin verkkosivuillamme ja kurkkaa opiskelijalähettiläidemme ja korkeakoulumme arkea Instagramista @metropolia_uas.